Za telo

Buter za telo

Buter za telo napravljen od 100% prirodnih sastojaka. Kombinacija prirodnih butera – kakao, shea, badem, ulja- kokos i avokado i vitamina E dubinski hidrira i hranu kožu i čini je mekanom i sjajnom. Topi se na temperaturi tela. Pogodan je za sve tipove kože, a naročito se preporučuje za suvu, osetljivu i dehidriranu kožu. Sprečava perutanje i svrab. Ubrzava proces regeneracije kože, pa se preporučuje trudnicama radi prevencije pojave strija. Koži vraća elastičnost, vlažnost i sjaj. U ponudi je više mirisa.

Sastav(INCI):
Theobroma Cocoa (kakao) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Prunus amygdalus (badem) Oil, Palmitic/Stearic Triglyceride, Beeswax, Cocos nucifera (kokos) Oil, Persea gratissima (avokado) Oil, Tocopherol Acetate (vitamin E), Mica, Essential Oils.

Način upotrebe:
Buter za telo je najbolje koristiti uveče nakon tuširanja. Malu količinu butera naneti na vlažnu kožu umasirati. Koristiti svakodnevno. Po potrebi može se koristiti i više puta u toku dana. Za prevenciju pojave strija koristiti i ujutru i uveče.

Količina:
150 ml

850 rsd

Poruči Proizvod