Za lice

Sapun za bradu

Nežno čisti bradu i kožu ispod nje, uklanja nečistoće, prljavštinu i višak sebuma što sprečava iritacije i pojavu nepravilnosti i upalnih procesa na koži. Ne isušuje kožu i dlaku. Sadrži kaolin glinu i aktivni ugalj koji apsurbuju nečistoće i regluišu lučenje sebuma, kao i etarsko ulje čajevca koje poseduje snažno antibakterijsko dejstvo. Pogodan za sve tipove kože.

400rsd
Za lice

Ulje za negu brade

100% prirodni proizvod za negu brade. Napravljeno od prirodnih biljnih ulja, vitamina E i etarskog ulja, čija kombinacija blagotvorno deluje na bradu i kožu ispod nje. Miris po vašem izboru. U ponudi su – limunova trava, menta, čajno drvo i pačuli. Ulje hidrira, neguje i omekšava bradu i kožu ispod. Ojačava dlaku i sprečava njeno pucanje. Čini bradu mekanom i sjajnom i pospešuje njen rast.

850rsd
Za lice

Krema za negu lica nakon brijanja

Krema dubinski hidrira, umiruje i neguje kožu. Sprečava pojavu svraba, peckanja i perutanja. Čini kožu mekanom i glatkom. Sadrži nim ulje koje ima snažno antibakterijsko i antivirusno dejstvo i može pomaći kod zarastanja manjih posekotina. Krema je pogodna za sve tipove kože.

950rsd